Colaborari

0Noiembrie 2014:
Participarea la campania foto „Toti copiii sunt copii” realizata de „Asociatia Umanitara Marta Maria”, impreuna cu copiii sustinuti de Asociatia „Vreau si eu sa merg” si voluntari ai Asociatiei „Vreau si eu sa merg”.  Vezi campania foto aici.
Decembrie2014
Participarea la continuarea campaniei „Toti copiii sunt copii” realizata de Asociatia Umanitara Marta Maria. Vezi film campanie aici.

3 thoughts on “Colaborari

  1. Anca DobreBuna Ada,Ti-am descoperit acum 1 an si ceva mitnuana carte de povesti (cand am ramas insarcinata) si de atunci astept fiecare istorisire cu sufletul la gura. Desi nu ne cunoastem personal (cine stie, poate intr-o zi) simt ca te stiu de o viata . Fetita mea, Natalia are 7 luni si 3 saptamani iar eu trisez afland de la tine ce ma mai asteapta in viitorul apropiat pentru ca am observat ca si ea are multe in comun cu Lia- Bucuria (cum ii spunea cineva aici).Imi venea sa comentez la fiecare poveste si sa spun da, exact asa e! . Ma bucur mult ca existi, ca avem atatea lucruri in comun, plecand de la copii pana la frumosul sling in care ii leganam pe pui si sper sa citesc si de acum inainte zeci de pagini ale acestei minunate carti cu personaje mai mult decat extraordinare.Multa sanatate si da, sa ne spui ce este acest instrument fermecat care lustruieste dintisori de pui pentru ca si Natalia are 4.Anca&Natalia

  2. Bună ziua,doresc un număr de telefon pentru a va putea contacta ,avem și noi o fetiță de cinci ani care vrea .”să meargă”dar nu prea reușește.Mulțumesc poate ne puteți ajuta.

Comments are closed.